Gå til hovedinnhold

Få hjelp fra oss!

Få mest mulig ut av produktene våre med støtte fra opplæringsteamet vårt

ILT tilbyr ulike typer opplæring slik at du kan få mest mulig ut av våre tjenester. Opplæringen er inkludert som en del av abonnementet ditt, både for nye kunder og for de av dere som har vært hos oss en stund. Vi tilbyr både grunnopplæring og inspirerende workshops hvor du får tips til hvordan våre tjenester kan brukes i undervisningen.

Vårt tilbud

Vi tilbyr kurs og workshops til alle våre kunder. Opplæringen kan gjennomføres digitalt eller på stedet hos deg. Vi har lang erfaring med digital undervisning og i de fleste tilfeller er det nettopp digitale møter vi foreslår. Vi er imidlertid klar over at det kan være behov for å bli sett på en annen måte enn via webkamera. Ta kontakt med oss og diskuter hva som er best for deg!

Vet du at vi også tilbyr webinarer hver uke? Ta en titt på vår arrangementskalender og book inn for anledningen du er interessert i. Hvis du ikke finner noen tid som passer deg, har vi også registrert webinarer som du kan se når du vil. Disse finner du her på vår YouTube-kanal.

Vårt mål er at alle våre kunder skal få mest mulig ut av våre produkter. Derfor tilbyr vi opplæring og workshops på alle våre tjenester på ulike nivåer. 

  • Grunnleggende
    Har du nettopp tiltredt en ny stilling, har fått mange nye ansatte eller bare ønsker å friske opp kunnskapen din? Da er denne opplæringen midt i blinken for deg. Vi går gjennom det grunnleggende og gir tips om hvordan du kan bruke tjenesten i undervisningen.

  • Virksomhetsnær dybdeopplæring
    Du har hatt tjenesten en stund og ønsker nå noen konkrete forslag til hvordan den kan brukes i praksis. Avhengig av tjenesten tilpasser vi opplæringen og sammen med deg setter vi opp en workshop med mer delaktighet og aktivt bidrag fra deltakerne. Diskusjoner om for eksempel språkutvikling, tanker om bokvalg blandes med praktiske øvelser og praktiske råd om hvordan man kan få enda mer ut av tjenesten. 

For å bestille opplæring, eller få mer informasjon om vårt opplæringstilbud, er du velkommen til å kontakte oss.